Овен Днес от сутринта в съзнанието ви ще нахлуят

...
  Овен Днес от сутринта в съзнанието ви ще нахлуят
Коментари Харесай

Неочаквани пари и силна любов за 3 зодии, вярвайте в чудеса

 

Овен

Днес от сутринта в съзнанието ви ще нахлуят мемоари. Вероятно ще се опита да ви пребори потиснатост, само че не ѝ се давайте. Денят ще е изпълнен с усмихнати дами и цветя – участвайте и вие в празника.

Телец

Това е ден за къса равносметка и изтегляне на чертата. Каквито и заключения да си извършите, не бъдете прекомерно сурови със себе си.

Близнаци

През този ден може да ви е скучно, само че сте свободни да се забавлявате, както пожелаете. Изборът е единствено ваш, остава единствено да го извършите. Не отхвърляйте предложение за излизане от ваш другар.

Рак

Мързелът е симптом на просветеност и през днешния ден ще имате високи индикатори по този симптом. Все отново в случай че ви чака нещо наложително, намерете сили да извършите най-малко едно от отговорностите си.

Лъв

Този четъртък намалете темпото, погледнете обратно и се насладете на добре свършената работа. Не се колебайте да се почерпите и поглезите за празника с обичаните ви хора.

Дева

През този ден не бъдете унили, защото може да разтревожите съществено вашите близки. Проблемите ви са изцяло решими, тъй че няма смисъл да губите време в прекомерно драматизиране.

Везни

През този ден се заредете с оптимизъм. Може да сте сигурни, че всяко положително се награждава, само че не подхождайте с тази мисъл като съществена при действието ви. Постарайте се да сте оптимално същински в това, което вършиме.

Скорпион

През този ден ще може да надскочите себе си. През последните дни наблягате на теорията, а не на действителните дейности. Време е за слизане на Земята.

Стрелец

През този ден е добре да сте почтени и открити в разискването на фамилните въпроси. Недомлъвките единствено ще задълбочат неразбирането в дома ви, а нямате потребност от това.

Козирог

Това е ден на естетика във връзката ви. Ще се убедите, че това,  което мислите, го усеща и най-близкият човек до вас. Бъдете по-смели в шерването.

Водолей

През този ден ще ви се случи малко знамение. Това е знак, че сте станали прекомерно рационални и сте обърнали тил на вярата във вълшебствата.

Риби

Този четвъртък ще сте в центъра на събитията. Ще може да черпите информация, само че и да регулирате нещата. Не пропускайте опцията да го извършите.

Източник Actualno.com

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР